El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

divendres, 4 d’octubre del 2013

IV RAL.LI CIUTAT DE VALLS


El IV RAL.L CIUTAT DE VALLS, amb un total de 270 km’s els quals 59,700km’s 
seran cronometrats dividits de 5 trams, 3 diferents i totalment nous, els quals es repartiran en 3 seccions, com ja es habitual en aquesta prova. 
Aquesta prova es puntuable per al Campionat de Catalunya de ral.lis, Copa de Catalunya de ral.lis, Open Catalunya, Copa Hankook, Volant Racc i Regularitat Sport. 
La sortida esta prevista a les 12:30 i arribada a les 21:30 del dia 5 d’octubre de 2013. 
Estem segurs que aquesta edició no deixarà indiferent a ningú per això us esperem a tots per les comarques tarragonines!!!!!! 

Valls Racing Motor Sport / Escuderia Costa Daurada

Josep Masdeu, Joan Carles Solé i Jaume Brunet en la presentació del Ral.li al Ajuntament de Valls




A partir de les VUIT del mati, qui vulgui viure les verificacions de la prova en directe, serà a la zona superior del Fornàs i  Hotel Class







Si teniu dificultat per ampliar la imatge o dificultat de lectura aneu a aquest enllaç: http://tinyurl.com/px35hu8

JA ES LA QUARTA EDICIÓ

LLISTA DE INSCRITS ( PDF)



El fet de que en aquest Ral.li reaparegui, que mai ha desaparegut, una escuderia de les més antigues de Catalunya, VALLS RACING MOTOR SPORT, que havia cedit el pas al Costa Daurada por motius perfectament explicats, em satisfà personalment,  ja que aquest "agraïment" m'acompanya de manera constant en les tasques de informàtica.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.