El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dimarts, 25 de març del 2014

L'ENIGMA COLOM

La Llibreria Roca de Valls va organitzar l'acte de presentació del últim llibre de Maria Carme Roca "L'enigma Colom" en el marc de la Biblioteca Popular, la presentació va ser a càrrec del escriptor Xulio Ricardo Trigo.
1493. L’almirall Colom ha tornat de les Índies Occidentals i prepara una altra expedició. Temps enrere, Guerau de Gualbes, fill bastard d’un noble, havia treballat sota les seves ordres.
Però ara es veu obligat a amagar-se dels seus enemics en una Barcelona que procura mantenir les seves institucions d’autogovern malgrat els intents del rei Ferran per controlar-les.
Mentre Guerau fa l’impossible per recuperar la confiança del seu antic mentor i l’amor de Blanca, la dona que estima, es veurà implicat en una teranyina de venjances, interessos i conspiracions
creuades que tenen com a nexe d’unió l’almirall Colom i el seu gran projecte.


Viquipedia diu de:
Maria Carme Roca:  http://bit.ly/1dkwKO9
Xulio Ricardo Trigo:  http://bit.ly/1fcBzVa















La pagina web de la autora amb nombrosa informació de la seva trajectòria és:

http://www.mcarmeroca.cat/




Podreu escoltar integres els parlaments de la vetllada literària: 

Presentació a càrrec de Xulio Ricardo:



"L'enigma Colom" explicat per l'autora:


El so, igual com en els altres dos trams, és original, sense retocs, motiu que fa que en alguns moments la qualitat desmereix i les preguntes no es reprodueixin




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.