El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dilluns, 31 de març del 2014

"2014", de J. L. CAROD-ROVIRA


El 18 de març en el marc de la Sala d'Actes de l'Institut d'Estudis Vallencs, és va fer la presentació del llibre de Josep-Lluís Carod-Rovira "2014", que en un principi havia d'anar a càrrec de Margarida Aritzeta, però que per malaltia no va poder fer-ho.
Varen acompanyar a Josep-Lluís Carod-Rovira a la taula de l'acte Montserrat Coll, Pilar Musoles i Lluís Pagès, que van oferir notes sobre l'autor i el llibre.
Posterior a les paraules dels convidats, l'autor va mantenir als assistents en la sala del IEV amb atenció a les seves paraules, que és poden escoltar en la seva integritat, respecte al llibre '2014'
Josep-Lluís Carod-Rovira, va ampliar les explicacions i aclariments, a les preguntes al voltant del llibre i dels moments actuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.