El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

divendres, 31 de maig del 2013

Casa de la Festa Major

 Acte de presentació a càrrec de Unió Anelles de la Flama a l'Ajuntament de Valls
Unió Anelles de la Flama 
Des de fa molts mesos s'està treballant de valent a la nostra entitat... I avui us ho podem anunciar! Aquest proper dissabte 1 de juny, a partir de dos quarts de set de la tarda, al Pati, podreu gaudir de l'espectacle titulat «Danses de Sant Joan». Aquest espectacle dóna a l'espectador un nou punt de vista dels elements i entremesos que participen al Seguici Cerimonial de Valls. Podrem contemplar, d'una forma original, fresca i renovada, totes i cadascuna de les danses, bèsties i gegants que participen a la nostra festa major. A més, centrarem la mirada en allò que moltes vegades passa desapercebut sota d'una faldilla o una carcassa: el portador, i com aquest desenvolupa el ball de l'element que carrega sobre les espatlles.
 Val a dir que aquest espectacle servirà de cerimònia inaugural de «La Casa de la Festa Major», situada a l'antiga biblioteca popular, al passeig dels Caputxins, que es podrà visitar durant tot el mes de juny, en horari d'obertura al públic.
 
Paraules de Jordi Garcia, regidor de Cultura.





Josep Martínez, president de Unió Anelles de la Flama




Aquesta lamina per col-orejar, es donarà a les nenes i nens que visitin la mostra


Lluís Musté, explica en que consisteix "Les danses de Sant Joan"






Finalitzat l'acte de El Pati, en el que hi haurà seients pels assistents, en cercavila es continuarà fins la Biblioteca Popular per inaugurar la mostra "CASA DE LA FESTA MAJOR"

 TEMPS AUTOMÀTIC (cada hora).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.